Over Whisky Blues Event

Het Whisky Blues Event heeft voor zowel de “Whisky-dummies’ als voor de whisky-kenners genoeg te bieden. Praten over whisky, proeven en ervaringen uitwisselen over het vloeibare goud maken het een gevarieerd event. Dit alles met een goed stukje muziek van de Blues Band “Clemens van de Ven-band”

Je kunt kiezen voor een dag-kaart van € 7,50 of de keuze maken voor een barrel van € 36,00
Dagkaart
Met een dagkaart € 7,50 van het Whisky Blues Event kunt u genieten van de fantastische sound van de blues band “Clemens van de Ven-band”. Tevens wordt er een paar maal een bittergarnituur geserveerd.
Overige drankjes of het proeven van whisky’s kan tegen bijbetaling genuttigd worden.

Barrel
Een barrel is een selectie van 10 whisky’s. Dit jaar tijdens het Whisky Blues Event is er maar liefst keuze uit vier verschillende proeverij barrels. Hiervoor kunt u vooraf een ticket kopen.
De initiatiefnemers Richard & Niels maken een mooie selectie van 4 x 10 whisky’s uit de verschillende bekende regio’s. Uit de proeverijen die ze reeds hebben georganiseerd is gebleken dat ze steeds met verrassende whisky’s voor de dag komen, welke door de gasten zeer op prijs werden gesteld.

Bij binnenkomst ontvangt iedere gast een proefglaasje, flesje water en een stempelkaart van de barrel welke gekozen is. Van iedere whisky wordt 2 cl geserveerd, dus u kunt ruimschoots genieten van 10 goede glazen whisky.


Barrels Whisky Blues Event 2018

 

Single Malt Barrel

Tien Schotse Single Malts uit diverse regio’s en leeftijden, meestal van independent bottelers.

€ 36,00

 

Asian Barrel

Tien verschillende Asian whisky’s uit het verre oosten.

€ 36,00

Ultimate Barrel

Tien onafhankelijke bottelingen uit de ultimate serie van de firma van Wees, veelal 46% of cask strength.

€ 36,00

 

Mixed Barrel
Zes single malts whisky’s, twee Ultimate whisky’s, twee Asian whisky’s.

€ 36,00

 

Masterclass
Als u een ticket heeft gekocht voor een barrel, kunt u ook gratis deelnemen aan één van de vijf Masterclasses. Deze masterclasses tijdens het Whisky Blues Event worden gegeven voor Marcel van Roessel van de Whiskybus. Een kenner bij uitstek. Geen whiskygeheim is hem onbekend.
Op zondag 28 oktober kunt u bij binnenkomst zich inschrijven voor de masterclasses. Vooraf inschrijving is niet mogelijk. Vol = vol
Voor de te proeven whisky’s tijdens de masterclass hoeft niet meer te worden bijbetaald.

NMJFotoworks

Knipkaart voorbeeld van eerdere edities

Wilt U tickets bestellen, klik dan hier

 


Andere faciliteiten op het Whisky Blues Event

Event Whisky Winkel (Slijterij Verploegen)

In de zaalruimte met live de “Clemens van de Ven-band” wordt een verkoopstand ingericht waar een selectie met mooie whisky flessen te koop wordt aangeboden. Pin betaling is hier uiteraard ook mogelijk.
Zo kunt u ook nog thuis nog nagenieten van het Whisky Blues Event.

Festival Botteling

Er wordt achter de schermen druk gewerkt om dit jaar weer een Whisky Blues Bottle uit te brengen. Deze zal in een zeer gelimiteerde uitgave van 20 flessen uitgebracht worden. De fles zal in de whisky winkel verkrijgbaar zijn.

Eten & Drinken

De bar is geopend voor wie alleen van de mooie sound van blues wil genieten of voor wie naast de whisky nog een ander drankje wil nuttigen. Bij de bar is ook de befaamde Dramburger verkrijgbaar.
Tickets hiervoor zijn te koop bij de kassa. Wilt u iets uitgebreider eten ook geen probleem. In het naast gelegen Eetcafé Vrienden heeft u een ruime keuze uit de lunch – of avond kaart.

Dramburger  €10,00

– Overheerlijk broodje hamburger van Angus rundvlees
– Frites
– Saus
– Glaasje Whisky

Tickets voor eten zijn bij binnenkomst of aan de bar verkrijgbaar.

nmjfotoworks

dramburger

 

Wilt U tickets bestellen, klik dan hier